alkoholbehandling

Vælg den rette alkoholbehandling

Vælg den rette alkoholbehandling

editorial

Er du en af de mange danske alkoholikere, som igennem flere år har drukket tæt hver eneste dag – og vil du gerne ud af dette misbrug? Så bør du tage en fast beslutning og stå ved den. Og du bør undersøge dine muligheder for at få hjælp til afvænning – for det er nærmest umuligt at gøre det selv.

Hvordan slipper jeg af med mit alkoholmisbrug?

Hvis du gerne vil ud af det farlige misbrug af alkohol, handler det om at opsøge en effektiv alkoholbehandling. Er dit misbrug svært, og har det stået på igennem mange år, er det ikke sikkert at du vil kunne få glæde eller gavn af en ambulant alkoholbehandling med antabus. En sådan behandling henvender sig primært til mennesker med et let misbrug eller et misbrug som kun er i de tidlige stadier.

Ambulant alkoholbehandling kan være ganske velegnet til mennesker som ønsker at være i stand til at passe deres jobmæssige forpligtelser mens afvænningen står på, og gerne vil bo i eget hjem sammen med sin eventuelle familie under hele forløbet. Men en hardcore alkoholiker, for hvem druk er en integreret del af hverdagen, vil sandsynligvis ikke få det store ud af en sådan behandling.

alkoholbehandling

Hvis kroppen har vænnet sig til sprutten gennem et mangeårigt afhængigheds betinget misbrug, vil de abstinenser, som optræder i forbindelse med et ophør, være langt værre end den sygdom antabus fremkalder. Således vil risikoen for tilbagefald være overhængende ved en ambulant alkoholafvænning. Og du bør derfor overveje et professionelt og intensivt alkohol behandlings forløb på et misbrugscenter.

Hvordan kommer jeg i alkoholafvænning?

Du kan altid kontakte et misbrugscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien for yderligere information om behandling af alkoholmisbrug. Behandlingscenter Stien har igennem mange år behandlet alkoholikere efter Minnesota kuren, og haft stor succes med dette. Klik ind på behandlingscenter-stien.dk og få yderligere information omkring alkoholafvænning.

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://beauty-blogg.se/

https://beauty-newz.se/

https://beautybloggen.se/

https://fashion-bloggen.se/

https://fashion-guiden.se/

https://mode-tips.se/

https://modeglad.se/

https://modeochtrender.se/

https://senastemode.se/

https://stilikoner.se/

https://stilinfo.se/

https://trendinfo.se/