alkoholbehandling

Kom i alkoholbehandling før det er for sent

Kom i alkoholbehandling før det er for sent

editorial

Der er et stort tabu, når det er man taler om alkoholbehandling og et misbrug. Det er dog vigtigt, at man kender til mulighederne der er, hvis det er, at man har et misbrug af alkohol. Det er dog vigtigt, at man kommer i behandling, hvis det er, at man har en lille ide om, at det måske er ved at udvikle sig i den forkerte retning. Det kan også være, at du har en ven eller en pårørende, som måske kunne have brug for at komme i alkoholbehandling.

En behandling og et forløb vil være helt individuelt. Der bliver taget hensyn til den enkelte, men også den enkeltes problematikker og historie, da alle har en forskellige historie. Der er på misbrugscenteret samtidig også plads til patientens famillie. Der vil også være mulighed for, at familien vil kunne få kurser og forstå, hvad det er deres pårørende går igennem med alkoholbehandlingen. 

De rolige og velkendte omgivelser 

På misbrugscenteret har man forsøgt på at skabe rolige og hjemlige omgivelser. Det giver dog sig selv, at det ikke kommer til at minde om dit eget hjem, men det er vigtigt, at du føler dig tilpas, når du er under behandling, da det i sidste ende skal være en god oplevelse, som så også hjælper dig videre i livet, med at slippe af med dit problem. 

Beslutningen om at komme i alkoholbehandling er for rigtig mange svær at tage. Da de fleste enten ikke vil indrømme, at de har problemer, eller også vil de ikke vise, at de har problemer og udvise svaghed. Det er dog vigtigt, at du får kigget nærmere på dit alkoholforbrug, hvis det er, at du reelt set føler, at du måske har nogle problemer med at holde igen med alkoholen eller andet. Du kan læse meget mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/