alkoholbehandling

Få hjælp til alkobehandling her

Få hjælp til alkobehandling her

editorial

I Danmark drikker vi langt mere alkohol end man gør mange andre steder i verden. Der hvor det først bliver en udfordring, er når alkohol tager over i hverdagen, hvor det kan være med til at forhindre og begrænse ens hverdag. Det kan for nogle blive en afhængighed. Alkohol er lovlig og noget som er tilgængeligt for alle myndige borgere i Danmark. Det er derfor tilgængeligt i mange af de supermarkeder, der er finde rundt i hele landet. Det kan også købes i kiosker og tankstationer. Alkohol i form af øl, vin, champagne og sjusser bliver naturligvis også serveret i forbindelse med mand, hvorfor det også kan købes hos de lokale caféer, restauranter og bistroer. 

Er alkohol skadeligt?

Til trods for at alkohol er en passion for mange og et rusmiddel der sætter gang i enhver fest, viser undersøger også at alkohol er det mest skadelige rusmiddel. Der hvor det kan gøre største skade på kroppen, er når du indtager en større mængde alkohol om dagen i en længere periode. Det kan både gøre fysisk og psykisk skade på kroppen. Fysisk vil det blandt andet kunne mærkes på din lever, blodtryk og ikke mindst søvn. Alkohol svækker nemlig din lever, forhøjer dit blodtryk og kan give dig søvnproblemer. Generelt kan alkohol svække dit immunforsvar, tarmsystem og mange af kroppens vigtige funktioner. Men en stor mængde alkohol i kroppen i hverdagen, kan man også have en tendens til at føle sig træt og tung. Det sætter derfor en naturlig begrænsning for ens livskvalitet og evnen til at kunne fuldfure en almindelig dagligdag. 

Hvem tilbyder en effektiv og professionel alkoholbehandling?

Det er først fremmest et vigtigt og et stort skridt, at du er kommet dertil, hvor du erkender at du har et alkoholdmisbrug. Herfra kan professionel fagmand med støtte, omsorg og professionel hjælp tilbyde dig alkoholdbehandling. Hos https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ kan du læse nærmere om dine muligheder for alkoholbehandling.